Filma me titra shqip

Dark Skies (2013)

Year : 2013 Director : Scott Stewart Running Time : 97 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Jeta e qete periferike e familjes Barret eshte tronditur nga nje seri e ngjarjeve shqetesuese, ata vijne per te mesuar se nje force e tmerrshme dhe vdekjeprurese eshte pas tyre.

Dark Skies (2013)
As the Barret family’s peaceful suburban life is rocked by an escalating series of disturbing events, they come to learn that a terrifying and deadly force is after them.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO
NOVAMOV
PUTLOCKER
SOCKSHARE
VIDBULL
VIDEOWEED

SHKARKO FILMIN
UPLOADED
UPLOADIC
MOVREEL
DEPOSITFILES

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply