Filma me titra shqip

Dead Mine (2012)

Year : 2012 Director : Steven Sheil Running Time : 87 Genre : ,
Movie review score
5/5

Legjenda e Yamashitas dergon ne kerkim nje gjahtar thesaresh dhe grupin e tij të thellë në xhungëlën indoneziane. Ata bllokohen në një bunker të braktisur të Luftës II-të japoneze, ata përballen me realitetin e tmerrshme dhe mënyra e vetme është që të dalin sa më shpjet.

Dead Mine (2012)
The legend of Yamashita’s Gold lures a treasure hunter and his group deep into the Indonesian jungle. Once they are trapped in an abandoned World War II Japanese bunker, they face the terrifying reality that the only way out is to go further in.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply