Filma me titra shqip

Der Albaner – Shqiptari (2010)

Year : 2010 Director : Johannes Naber Running Time : 105 Genre :
Movie review score
5/5

“Për hir të dashurisë dhe situatat e imponuar nga jeta në vendin e tij, Arben emigron në Gjermani. Një emigrim i paligjshëm, në kërkim të parave, ne kushte delikate për të mbrojtur te dashuren e tij. Një aventurë që pa qëllim përballet me botën e pamëshirshëm të krimit “

Der Albaner – Shqiptari (2010)
Handsome Albanian villager Arben (the appealing Nik Xhelilaj, who looks set for a big international career) wants to marry Etleva, daughter of a neighboring clan, but her father has …

SHIKO FILMIN
YOUTUBE

Leave a Reply