Filma me titra shqip

Divergent (2014) me titra shqip

Year : 2014 Director : Neil Burger Running Time : 139 min Genre : , ,
Movie review score
5/5

Në një botë të ndarë nga Fraksionet dhe të bazuar në virtyte, Trisi mëson se është “E Ndryshme”, dhe s’do të përshtatet me të. Kur ajo zbulon një komplot për të shkatërruar “Të Ndryshmit”, Trisi dhe misteriozi Katër duhet të gjejnë se çfarë i bën “Të Ndryshmit” të rrezikshëm para se të jetë tepër vonë.

Shiko Filmin:

FileDrive
Sockshare
VidTo
NovaMov

Shkarko Filmin:

Rapidgator
Uploaded

 

Leave a Reply