Filma me titra shqip

Dostana (2008) – Hindi

Year : 2008 Director : Tarun Mansukhani Running Time : 145 Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Kunal dhe Sameer, dy djem te drejte te cilet pretendon te jene nje ├žift
homoseksual per te siguruar nje apartament shtreses se larte ne Miami,
por atyre te dyve ju bie ne apartament e mbrekullueshmja Neha.
Nderkohe qe te dy perpiqen qe tju mbushin mendjen se nuk jane homoseksuale Por ne fshehtesi perpiqen per te fituar zemren e Neha-se.

Dostana (2008) – Hindi
Kunal and Sameer, two straight guys who pretend to be a gay couple to secure an posh Miami apartment, but both of them fall for their gorgeous room-mate Neha, hilarity ensures as they strive to convince one and all they are gay! While secretly trying to win Neha’s heart.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply