Filma me titra shqip

Dragon (2011)

Year : 2011 Director : Peter Chan Running Time : 114 Genre : ,
Movie review score
5/5

Nje mekatar i arteve marciale ekspert deshiron te filloje nje jete te re te qete, Vetem se do te gjuhet nga nje agjent i vendosur dhe ish mjeshtri I tij.

Dragon (2011)
A sinful martial arts expert wants to start a new tranquil life, only to be hunted by a determined detective and his former master.


SHIKO FILMIN

PUTLOCKER


SHKARKO FILMIN

PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply