Filma me titra shqip

Dredd 3D (2012) – Judge Dredd 2012

Year : 2012 Director : Pete Travis Running Time : 95 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Në një qytet të dhunshëm, futuristik, ku policia ka autoritetin për të vepruar si gjyqtar, juri dhe ekzekutues, një polic bashkon forcat me një praktikante për të rrëzua një bandë që merret me prodhimin dhe tregëtinë e drogës, SLO-Mo.

Dredd 3D (2012) – Judge Dredd 2012
In a violent, futuristic city where the police have the authority to act as judge, jury and executioner, a cop teams with a trainee to take down a gang that deals the reality-altering drug, SLO-MO.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO
NOVAMOV

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply