Filma me titra shqip

Einstein and Eddington (2008)

Year : 2008 Director : Philip Martin Running Time : 90 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një vështrim në teorinë e relativitetit të Ajshtajnit dhe marrdhënjes së tij me shkencëtarin britanik Artur Edington, fizikanti i parë që e kuptoi teorinë e tij.

Einstein and Eddington (2008)
A look at the evolution of Albert Einstein’s theory of relativity, and Einstein’s relationship with British scientist Sir Arthur Eddington, the first physicist to understand his ideas.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
UPLOADIC
NOSUPLOAD

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply