Filma me titra shqip

El Gringo (2012)

Year : 2012 Director : Eduardo Rodriguez Running Time : 100 min Genre : ,
Movie review score
4/5

Një burrë, Pedro, kalon kufirin për në Meksikë me një qese që ka 2 milionë dollarë dhe një të kaluar të përgjakur. Qëllimi i tij është që të shkojë në Acapulco. Fatkeqësisht për të, nuk do të mund të marë asnjëherë autobusin për atje dhe kështu do të mbetet dhe do të pranojë të gjitha sulmet që do ti bëhen në qytetin e “përgjumur” të El Frontera.

Shiko: Putlocker

Shkarko:Turbobit | DepostiFiles

Leave a Reply