Filma me titra shqip

Empire State (2013)

Year : 2013 Director : Dito Montiel Running Time : 94min Genre : ,
Movie review score
5/5

Një dramë e përqëndruar në 2 shokë femijrie, të cilët planifikojnë të grabisin një makinë parash të blinduar, dhe një oficeri policie që po përpiqet ti ndalojë ata.

SHIKO FILMIN
Putlocker
Novamov
Nowvideo
Videoweed

SHKARKO FILMIN
Nosupload
Uploaded
Shkarko direkt

Leave a Reply