Filma me titra shqip

Fantastic Four

Year : 2005 Director : Tim Story Running Time : 106 Genre : , ,
Movie review score
4/5

Një grup astronautësh fitojnë superfuqi nga ekspozimi ndaj rrezatimit kozmik dhe i përdorin këto superfuqi për t’ju kundërvënë planeve të armikut të tyre, Doktor Viktor Von Dom.

Fantastic Four
A group of astronauts gain superpowers after a cosmic radiation exposure and must use them to oppose the plans of their enemy, Doctor Victor Von Doom

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD

Leave a Reply