Filma me titra shqip

Force (2011) – Hindi

Year : 2011 Director : Nishikant Kamat Running Time : 137 Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Nje hakmarres i cili eshte shperndares droge pasi policet i vrasin bosin e tij ai ve ne shenjester dhe terrorizon te gjithe njesine e policise dhe familjet e tyre.

Force (2011)
A vengeful drug-dealer/gangster targets and terrorizes an entire police unit and their families.


SHIKO FILMIN

VEEVR


SHKARKO FILMIN

VEEVR

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply