Filma me titra shqip

Freelancers (2012)

Year : 2012 Director : Jessy Terrero Running Time : 96 Genre : , ,
Movie review score
4/5

Biri i një oficeri të NYPD i cili ishte vrarë iu bashkangjitet forcave, ku bëhet bashkë me partnerin e ish të atit të tij dhe një ekip policësh mashtrues.

Freelancers (2012)
The son of a slain NYPD officer joins the force, where he falls in with his father’s former partner and a team of rogue cops.

SHIKO FILMIN
SOCKSHARE
NOWVIDEO
NOVAMOV

SHKARKO FILMIN
UPLOADIC
DWN

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply