Filma me titra shqip

Frozen (I) (2010)

Year : 2010 Director : Adam Green Running Time : 93 Genre : ,
Movie review score
5/5

Tre skiatorë bllokohen në një teleferik në mal, dhe janë të detyruar të bëjnë zgjedhje jetë a vdekje që provojnë së janë më të dobishme se sa të ngrish i gjallë.

Frozen (I) (2010)
Three skiers are stranded on a chairlift and forced to make life-or-death choices that prove more perilous than staying put and freezing to death

SHIKO FILMIN
VEEVR


TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply