Filma me titra shqip

Furry Vengeance (2010)

Year : 2010 Director : Roger Kumble Running Time : 92 Genre : ,
Movie review score
4/5

Një njeri i thjeshtë (Brendan Fraser) shpërngulet bashkë me familjen e tij në Oregon, në një zonë me pyje. Ai mendon që në këtë vend jeta e tij do të jetë më e lehtë dhe me ajër të pastër deri kur takon njëfarë Z. Lajmen, një ndërtues shtëpiash verore me një kompani të vetën të quajtur Ndërmarrja Lajmen, ata do të përballet me një grup protestuesish të cilët nuk duan që shtëpia e tyre të shkatërrohet, por të qëndrojnë siç ka qenë gjithmonë, midis ajrit të pastër në pyje.

Furry Vengeance (2010)
In the Oregon wilderness, a real estate developer’s new housing subdivision faces a unique group of protesters, local woodland creatures who don’t want their homes disturbed.

SHIKO FILMIN
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD

TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply