Filma me titra shqip

Get the Gringo (2012)

Year : 2012 Director : Adrian Grunberg Running Time : 96 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një kriminel karriere (Mel Gibson) kapet nga autoritetet meksikane dhe vendoset në një burg të ashpër, ku ai mëson të mbijetojë me ndihmën e një djali 9-vjeçar

Get the Gringo (2012)
A career criminal nabbed by Mexican authorities is placed in a tough prison where he learns to survive with the help of a young boy.

KERKIME
get the gringo me titra shqip
shiko filmin get the gringo me titra ne shqip

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply