Filma me titra shqip

Green Street 3: Never Back Down (2013)

Year : 2013 Director : James Nunn Running Time : Genre : ,
Movie review score
5/5

Një udhëheqës i vjetër, i frontit kthehet pasi merr një telefonat nga miku ti , se vëllai i tij i vogël u vra, por ai është në gjendje për të përballuar këtë situat dhe a mund ta gjejë vrasësin?

Shiko filmin:

Filedrive
VidTo

Shkarko filmin:

Uptobox
Hipfile

 

Leave a Reply