Filma me titra shqip

Green Zone (2010)

Year : 2010 Director : Paul Greengrass Running Time : 115 min Genre : , ,
Movie review score
4/5

Në vitin 2003, gjatë fazës së parë të pushtimit amerikan të Irakut, Oficeri Roy Miller (Matt Damon) dhe ekipi i tij janë caktuar që të gjurmojnë armët e shkatërrimit në masë që besohet të jenë fshehur në shkretëtirë. Në vend që të kërkonin armët vdekjeprurëse ata e gjejnë veten të zhytur i në një seri operacionesh të dyshimta të organizuar nga shërbimet sekrete që përfundimisht do të ndryshojnë plotësisht qëllimin e misionit të tyre.

Shiko: Putlocker

Shkarko:DepostiFiles | TurboBit

Leave a Reply