Filma me titra shqip

Hanna (2011)

Year : 2011 Director : Joe Wright Running Time : 111 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Nje 16-vje├žare e cila u rrit nga i ati i saj qe te jete nje vrasese e perkryer. Ajo eshte derguar ne nje mision ne te gjithe Evropen, gjurmohet nga nje agjent e pameshirshme dhe operativet e saj.

Hanna (2011)
A 16-year-old who was raised by her father to be the perfect assassin is dispatched on a mission across Europe, tracked by a ruthless intelligence agent and her operatives.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply