Filma me titra shqip

Happy Feet Two (2011)

Year : 2011 Director : George Miller, Gary Eck Running Time : 100 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Djali murmuritje-s, Erik, po lufton për të realizuar talentin e tij në botën Penguinit te perandorit. Ndërkohë, murmuritje dhe familja e tij dhe miqtë zbuluan një kërcënim të ri ne shtëpinë e tyre – një që do të marrë të gjithë te punojnë së bashku për të shpëtuar ata.

Happy Feet Two (2011)
Mumble’s son, Erik, is struggling to realize his talents in the Emperor Penguin world. Meanwhile, Mumble and his family and friends discover a new threat their home — one that will take everyone working together to save them.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
VEEVR
MOVREEL

SHKARKO FILMIN
MOVREEL
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply