Filma me titra shqip

Hatchet III (2013)

Year : 2013 Director : BJ McDonnell Running Time : Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një ekip kërkimi dhe shpëtimi shkon drejt këntës së pushtuar nga shpirtrat për të mbledhur copëzat dhe Maribeth mëson sekretin për t’i dhënë fund mallkimit voodoo që pat lënë Viktor Croëley duke e lënë të përndjekur dhe të terrorizuar nga shpirtrat për dekada të tëra moçalin Honey Islands.

Hatchet III (2013)
A search and recovery team heads into the haunted swamp to pick up the pieces and Marybeth learns the secret to ending the voodoo curse that has left Victor Crowley haunting and terrorizing Honey Island Swamp for decades.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
DONEVIDEO
VIDTO
STREAM
YOUWATCH
NOWVIDEO
NOVAMOV
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADIC
UPLOADED

TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply