Filma me titra shqip

Hemel (2012)

Year : 2012 Director : Sacha Polak Running Time : 80 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Gjate arrative te saj te pernatshme, Hemel kerkon per ndryshimin midis seksit dhe dashurise. Ndonjehere ajo i drejton burrat me te cilet fle. Njeriu me i rendesishem ne jeten e Hemel eshte Gijs, babai i saj, qe punon nje nje shtepi ankandesh. Pas vdekjes se hershme te mamase se saj Hemel u rrit me te. vetem, ashtu si Hemel, Gijs eshte i shqetesuar dhe nuk e pranon ate qe pret nga vajza e tij. Kjo ndryshon kur Gijs bie ne dashuri me te rene ankandi i Sofias.

Hemel (2012)
During her nightly escapades Hemel searches for the difference between sex and love. Sometimes she leads, sometimes the men with whom she sleeps. The most important person in Hemel’s life is Gijs, her father, who works in an auction house. After the early passing of her mother Hemel grew up with him alone. Just like Hemel, Gijs is restless and isn’t committed to anyone except for his daughter. This changes when Gijs falls in love with the young auctioneer Sophie.

KUJDES FILMI KA PERMBAJTJE EROTIKE DHE SKENA EROTIKE TE FORTA

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

2 Responses so far.

  1. Tara says:

    Nsjdj djdj jeejfo jddj

Leave a Reply