Filma me titra shqip

Holiday (2014) me titra shqip

Year : 2014 Director : A.R. Murugadoss Running Time : 170 minuta Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Një oficer ushtarak përpiqet ta ndjekë një terrorist, ta shkatërrojë atë bandë terroriste dhe ta çaktivizoi qelizën e fjetur nën komandën e tij.

Vlersimi sipas IMDb 7.5/10
Shiko Trailer duke kliku mbi foto

Shiko Filmin:
Sockshare
VidTo
Vidbux
Vidup

Shkarko Filmin:

Depositfiles
Uploaded

Leave a Reply