Filma me Titra Shqip

Hot Tub Time Machine (2010)

Year : 2010 Director : Steve Pink Running Time : 101 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Ky film ka në qëndër një grup shokësh të mërz­i­tur nga jeta e tyre prej të rri­t­uri: Adam (John Cusack) është brak­tisur nga e dashura; Lou (Rob Corddry) është njeri i qefit që s’di ku të gjejë qef; Gru­aja e Nick (Craig Robin­son) kon­trol­lon çdo veprim të tij; dhe i fik­suari i lojrave kom­pju­terike, Jacob (Clark Duke) që s’do të largo­het nga dhoma. Pas një nate të çmen­dur plot alkool në një vaske ato zgjo­hen në vitin 1986. Ky është shansi i tyre për të ndryshuar të ardhmen.

Hot Tub Time Machine (2010)
A malfunctioning time machine at a ski resort takes a man back to 1986 with his two friends and nephew, where they must relive a fateful night and not change anything to make sure the nephew is born.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOVAMOV
VIDEOWEED
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
UPLOADIC
UPLOADED
MOVREEL

TRAILER

YOUTUBE

Ler nje Koment rreth Filmit.

Komente

Leave a Reply