Filma me titra shqip

House at the End of the Street (2012)

Year : 2012 Director : Mark Tonderai Running Time : 101 Genre : ,
Movie review score
5/5

Nje mama dhe e bija e saj shperngulen per te jetuar ne nje qytet te ri ku zbulojne se ne shtepine ngjitur nje vajze ka vrare prinderit e saj. Kur vajza e saj miqesohet me djalin e mbijetuar ata mesojne qe fundi eshte shume larg.

House at the End of the Street (2012)
A mother and daughter move to a new town and find themselves living next door to a house where a young girl murdered her parents. When the daughter befriends the surviving son, she learns the story is far from over.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
FILEBOX
MOVREEL

SHKARKO FILMIN
UPLOADED

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply