Filma me titra shqip

I Am Number Four (2011)

Year : 2011 Director : D.J. Caruso Running Time : 109 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Qytetarët e huaj dhe kujdestarët e tyre janë fshehur në Tokë nga gjuetarët mirat intergalaktik. Ata mund të vriten vetëm sipas radhitjes, dhe numri katër është i radhës në list. Kjo është historia e tij..

I Am Number Four (2011)
Aliens and their Guardians are hiding on Earth from intergalactic bounty hunters. They can only be killed in numerical order, and Number Four is next on the list. This is his story.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
VIDBULL
NOVAMOV
VIDEOVEED
NOWVIDEO
FILEBOX

SHKARKO FILMIN
UPLOADIC
UPLOADED
MOVREEL


TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply