Filma me titra shqip

I Saw the Devil (2010)

Year : 2010 Director : Jee-woon Kim Running Time : 141 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Kur nusja e tij shtatzene behet viktima e fundit e nje vrasesi
serial, nje agjent sekret futet mes se mires dhe te keqes ne
ndjekje te te hakmarrjes se tij.

I Saw the Devil (2010)
When his pregnant fiancee becomes the latest victim of a serial killer, a secret agent blurs the line between good and evil in his pursuit of revenge.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply