Filma me titra shqip

Il capo dei capi (2007) 2

Year : 2007 Director : Enzo Monteleone, Alexis Cahill Running Time : 100 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Il Capo Dei capi është një miniserial gjashtë pjesë e që debutoi në Canale5 në mes të tetorit dhe nëntorit 2007, në Itali. Ajo tregon historinë e Salvatore Riina, Toto u Curtu, një mafioz nga Corleone, Sicili. Riina është luajtur nga Claudio Gioè, dhe seri u drejtua nga Alexis Sweet dhe Enzo Monteleone. Filmi është frymëzuar nga libri eponymous hetim-eGiuseppe D’Avanzo dhe Atilio BOLZONI.

SERIA E PARE

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply