Filma me titra shqip

Il Capo dei Capi 5

Year : 2007 Director : Enzo Monteleone, Alexis Cahill Running Time : 100 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Il Capo Dei capi eshte nje miniserial gjashte pjese e qe debutoi ne Canale5 ne mes te tetorit dhe nentorit 2007, ne Itali. Ajo tregon historine eSalvatore Riina, alias Toto u Curtu, nje mafioz nga Corleone, Sicili. Riinaeshte luajtur nga Claudio Gioè, dhe seri u drejtua nga Alexis Sweet dheEnzo Monteleone. Filmi eshte frymezuar nga libri eponymous hetim-eGiuseppe D’Avanzo dhe Atilio BOLZONI.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply