Filma me titra shqip

In Time (2011)

Year : 2011 Director : Andrew Niccol Running Time : 109 Min Genre : , ,
Movie review score
5/5

Në një të ardhme ku njerëzit ndalojnë plakjen në 25 vjeç, por janë në mënyrë inxhinierike të programuar të jetojnë edhe një vit më shumë, duke pasur mjetet për të blerë rrugëdaljen e cila është një goditje e rinisë së pavdekshme. Këtu, Uill Salas e gjen veten të akuzuar për vrasje dhe në arratisje me një peng – një lidhje që bëhet një pjesë e rëndësishme e rrugës kundërs sistemit.

Shiko : PutLocker | Veevr | NewVideo

Shkarko : RapidShare

Leave a Reply