Filma me titra shqip

Iron Man 2 (2010)

Year : 2010 Director : Jon Favreau Running Time : 124 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Për shkak të alter egos së tij prej Superheroi, Tony Stark duhet të luftojë me çështjet vdekjeprurëse që përfshijnë qeverinë, miqtë e tij dhe armiqtë e rinj.

Iron Man 2 (2010)
Because of his superhero alter ego, Tony Stark must contend with deadly issues involving the government, his own friends and new enemies.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
NOWVIDEO
NOVAMOV
GINBIG

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
FILECLOUD


TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply