Filma me titra shqip

Jab Tak Hai Jaan (2012)

Year : 2012 Director : Yash Chopra Running Time : 176 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Pas gjetjes dhe humbjes se dashurisë te tij të vërtetë në Londër, Samar Anand sfidon vdekjen duke u bërë një ekspert i çaktivizimit të bombave për ushtrinë indiane. Pas kthimit në Londër, pas 10 vjetësh, ai vuan amnezine pas një aksidenti qe ka pesuar. Ai do të ribashkohet me dashurine e jetes se tij.

Jab Tak Hai Jaan (2012)
After finding and losing his true love in London, Samar Anand defies death by becoming a bomb disposal expert for the Indian Army. Returning to London after 10 years, he suffers amnesia after an accident. Will he be reunited with his love?

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOWVIDEO
VKONTAKTE

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply