Filma me titra shqip

Jay and Silent Bob Strike Back (2001)

Year : 2001 Director : Kevin Smith Running Time : 104 Genre :
Movie review score
5/5

Komedia “Bluntman dhe Kroniku” eshte bazuar ne jeten reale te Stoners Jay dhe Silent Bob-it, duke qene se ata s’perfituan gje nga ekrani i madh i filmave, ata filluan te shkaterrojne filmin.

Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
The comic ‘Bluntman and Chronic’ is based on real-life stoners Jay and Silent Bob, so when they get no profit from a big-screen adaptation they set out to wreck the movie.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO
NOVAMOV
PUTLOCKER
NOSVIDEO
VIDBULL
DONEVIDEO

SHKARKO FILMIN
UPLOADED
UPLOADIC
NOSUPLOAD

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply