Filma me titra shqip

Jism (2003)

Year : 2003 Director : Amit Saxena Running Time : 136 Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Kabir Lal është një avokat alkolist, jeta e të cilit është në rënje Një mëngjes ai sheh një grua magjepsëse dhe tërheqëse në një plazh dhe u dashurua menjëherë me atë. Rastësisht ai e sheh përsëri këtë grua në një restorant teksa blinte pije……

Jism (2003)
Kabir Lal is an alcoholic lawyer whose life is looking as if going down the drain. One morning he sees a stunningly attractive woman on a beach and is instantly enamored by her. By chance …


SHIKO FILMIN

NOSVIDEO
GINBIG
FILEBOX
MOVREEL
NOVAMOV
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADED
UPLOADIC

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply