Filma me titra shqip

Joe (2013) – me titra shqip

Year : 2013 Director : David Gordon Green Running Time : 118 min Genre : ,
Movie review score
5/5

Një ish i dënuar, i cili është shembulli më i keq për t’u ndjekur, takohet me një 15-vjeçar dhe përballet me dy zgjedhje, shpagimin ose shkatërim.

Shiko filmin:
FileDrive
Vidto

Shkarko filmin:
Shkarko Direkt 1
NosUpload

Leave a Reply