Filma me titra shqip

Kabhi Khushi Kabhie Gham (2001) – Hindi

Year : 2001 Director : Karan Johar Running Time : 210 Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Nje histori dashurie…Nje film qe nuk duhet humbur. Yashvardhan Raichand jeton një mënyrë jetese shumë të pasur, së bashku me gruan e tij, Nandini, dhe dy djem, dhe Rahul Rohan. Ndërsa Rahul është miratuar, Yashvardhan dhe Nandini trajtojnë atë si të tyren. Kur bijtë e tyre të pjekur, ata fillojnë të shikoni për nuset përshtatshme për Rahul, dhe të vendosin për të marrë atë martuar me një grua e re me emrin Naina

Kabhi Khushi Kabhie Gham (2001)
Yashvardhan Raichand lives a very wealthy lifestyle along with his wife, Nandini, and two sons, Rahul and Rohan. While Rahul has been adopted, Yashvardhan and Nandini treat him as their own. When their sons mature, they start to look for suitable brides for Rahul, and decide to get him married to a young woman named Naina

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply