Filma me titra shqip

Lawless (2012)

Year : 2012 Director : John Hillcoat Running Time : 116 Genre : ,
Movie review score
4/5

Në fillim tlë shekulit të XX në SHBA u vendos ndalimi i pijeve alkolike. Filmi bazohet në ngjarje të vërtetë, ku tre vëlezër vendosin të shfrytëzojnë rastin që të prodhojnë dhe tregtojnë pije alkolike ilegalisht. Gjithçka shkon mirë deri në momentin kur një mafioz kërkon pjesë nga fitimet e tyre dhe një oficer federal vjen në qytet me synim që ti arrestoje

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

Leave a Reply