Filma me titra shqip

Life of Pi (2012)

Year : 2012 Director : Ang Lee Running Time : 127 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje të papritur me një tjetër të mbijetuar … një tigër të frikshëm Bengal.

Life of Pi (2012)
A young man who survives a disaster at sea is hurtled into an epic journey of adventure and discovery. While cast away, he forms an unexpected connection with another survivor … a fearsome Bengal tiger.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADED

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply