Filma me titra shqip

Little White Lies (2010) – Les petits mouchoirs

Year : 2010 Director : Guillaume Canet Running Time : 154 Genre : ,
Movie review score
5/5


Një aksident fatal lë një mik në spital, ndërsa pjesa tjetër shkojnë në pushimet e tyre vjetore. Por sekretet e tyre dhe pikëllimet personale kërcënojnë për të përzënë ata larg.

Little White Lies (2010) – Les petits mouchoirs
A near-fatal accident leaves one friend in the hospital while the rest go on their annual vacation. But their secrets and personal grief threaten to drive them apart.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
MOVREEL
NOWVIDEO
NOSVIDEO
VIXDEN

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
MOVREEL
TORRENT

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply