Filma me titra shqip

London Paris New York (2012)

Year : 2012 Director : Anu Menon Running Time : 100 min Genre :
Movie review score
2/5

Nikhil dhe Lalitha janë dy individë krejtësisht të ndryshme të cilët janë tërhequr me njëri-tjetrin, në dritën e dallimeve të tyre – ose ndoshta për shkak të tij. Ndiqni udhëtimin e tyre sa ata të takohen në Londër, Paris dhe Nju Jork për një natë në çdo qytet.

Shiko Ne: Veevr | Putlocker | NewVideo | Movreel | NosVideo | Vidxden VidBull [HD

Shkarko Ne: RapidShare | NosUpload | Movreel | Torrent

Leave a Reply