Filma me titra shqip

Machine Gun Preacher (2011)

Year : 2011 Director : Marc Forster Running Time : 129 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Sam Childers është një ish shpërndarës droge, djalosh i regjur, i cili ka gjetur rrugën e zotit dhe është bërë një udhëheqës për qindra fëmijë Sudanezë të cilët detyrohen me forcë të shërbejnë si ushtarë.

Bazuar ne histori te vertete

Machine Gun Preacher (2011)
Sam Childers is a former drug-dealing biker tough guy who found God and became a crusader for hundreds of Sudanese children who’ve been forced to become soldiers.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO
VEEVR

SHKARKO FILMIN
TURBOBIT

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply