Filma me titra shqip

Man on a Ledge (2012) HD

Year : 2012 Director : Asger Leth Running Time : 102 min Genre : , ,
Movie review score
4/5

Nick Kasinti ishte një polic i ndershëm. Tani ndodhet në burg për një krim të cilin ai nuk e ka kryer dhe kërkon me padurim që t’i jepet rasti i parë për t’u arratisur nga ky burg. Lydia Anderson një ndërmjetëse e policisë bëhet pjesë e planit te Nickut, një plan që mund të japë për të dy një shans të dytë.

Shiko: Uploadc (HD) MovReel (HD) VidxDen (HD) 

Shkarko: AsFile | DepositFiles | FreakShare 

 

 

Leave a Reply