Filma me titra shqip

Mankatha (2011) – Hindi

Year : 2011 Director : Venkat Prabhu Running Time : 155 Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Vinayak dhe 4 anëtarët e ekipit të tij 4 vjedh një 500 INR crores. Telashet fillojnë kur dy nga ekipi behen tradhëtarë

Mankatha (2011) – Hindi
Vinayak and his 4 team members rob a booty of 500 crores INR. Trouble starts when two of the team betrays them.


SHIKO FILMIN

NEWVIDEO
NOSVIDEO
VEEVR

SHKARKO FILMIN
TORRENT

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply