Filma me titra shqip

Missing (2012) Pjesa 7

Year : 2012 Director : Gregory Poirier Running Time : 60 Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Deri ku do të arrije për të shpëtuar të vetmen gjë që i ka mbetur në këtë botë? Pasi Majkëll, djali i Rebeka Uinston, zhduket në rrethana të dyshimta, ajo do bëjë gjithçka për ta gjetur atë. Beka nuk është vetëm një mama që kërkon fëmijën e saj, por së bashku me të shoqin ajo ka qënë agjente e CIA. Tani, nëse ajo do që ta gjejë djalin të gjallë, do ti duhet të përdorë të gjitha resurset e saja, aftësitë që ka dhe do i duhet të mbështetet në shoqërinë e vjetër që do ti rihapë një palgë të vjetër. Dashuria e një nëne për fëmijën e saj nuk ka kufi.

Missing (2012– )
When a woman’s son goes missing under suspicious circumstances, she will do anything it takes to find him.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply