Filma me titra shqip

Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)

Year : 2011 Director : Brad Bird Running Time : 133 Genre : ,
Movie review score
5/5

IMF-ja eshte mbyllur kur ajo u implikua ne shperthimin e Kremlinit, duke i shkaktuar Ethan Hunt dhe ekipit te tij, te ri per te shkuar pas mashtrimit dhe per te pastruar emrin e organizates se tyre…

Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)
The IMF is shut down when it’s implicated in the bombing of the Kremlin, causing Ethan Hunt and his new team to go rogue to clear their organization’s name.

SHIKO FILMIN
VEEVR

SHKARKO FILMIN

VEEVR

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply