Filma me titra shqip

Mother’s Day (I) (2010)

Year : 2010 Director : Darren Lynn Bousman Running Time : 112 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Anëtarët sadiste të një familje ndyrë të kthehen në shtëpinë e tyre të fëmijërisë për të terrorizuar pronarët e rinj në shtëpi dhe mysafirët e tyre.

Mother’s Day (I) (2010)
The sadistic members of a villainous family return to their childhood home to terrorize the new home owners and their guests.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
MOVREEL

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER
MOVREEL

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply