Filma me titra shqip

Mr. Popper’s Penguins (2011)

Year : 2011 Director : Mark Waters Running Time : 94 Genre :
Movie review score
5/5

Jeta e nje biznesmeni fillon te ndryshoje pasi ai trashegon gjashte pinguine, dhe mbasi ai e transformon shtepine e tij ne nje bote ├žudirash te dimrit,skuadra e tij profesionale fillon te zbulohet.

Mr. Popper’s Penguins (2011)
The life of a businessman begins to change after he inherits six penguins, and as he transforms his apartment into a winter wonderland, his professional side starts to unravel.


SHIKO FILMIN

PUTLOCKER\


SHKARKO FILMIN

PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply