Filma me titra shqip

Mumbai Diaries (2010) – Hindi

Year : 2010 Director : Kiran Rao Running Time : 100 Genre : ,
Movie review score
5/5

Jeta e kater njerezve nderpritet ne Mumbai, nje rroba lares do te behet aktor, nje bankiere kthehet ne fotografe, nje piktor ne kerkim te frymezimit dhe nje emigrante e sapo martuar e cila filmon pervojat e saja ne vidoe.


Mumbai Diaries (2010) – Hindi
Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) (original title)
The lives of four people intersect in Mumbai: a washer-man who wants to become an actor, a banker-turned-photographer, a painter looking for inspiration, and a newly-married immigrant who journals her experiences on home video.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply