Filma me titra shqip

Niko & Rruga Per Tek Yjet (2008) (Dubluar në shqip)

Year : 2008 Director : Michael Hegner, Kari Juusonen Running Time : 80 min Genre : , , ,
Movie review score
3/5

Një renë ri i cili vuan nga marramendje mëson për të kapërcyer frikën e tij, merr mesime fluturuese nga një keter i ngathët fluturues dhe niset për në Polin e Veriut për të ruajtur një Santa te trazuar dhe flotën e tij fluturuese.

Shiko : Veevr

Shkarko : DepositeFiles | QueenShare

Leave a Reply