Filma me titra shqip

Ninja Apocalypse (2014)

Year : 2014 Director : Lloyd Lee Barnett Running Time : 84 min Genre : , ,
Movie review score
5/5

Të akuzuar për vrasjen e mjeshtërit, Klani i Humbur duhet patjetër të luftojnë për të dalur nga një bunker nëntoksor i mbushur me armiq mbinatyror, mutantë dhe zombi mishngrënës.

Shiko Trailer duke kliku mbi foto.

Shiko Filmin:

FileDrive
Sockshare

Shkarko Filmin:

Uptobox
Uploaded

Leave a Reply